Schmalzl Zsuzsanna

Több, mint 10 éves HR területen szerzett tapasztalattal rendelkezem, elsősorban munkaerő- közvetítés, kiválasztás területén.  Multinacionális gyártó környezet után kerültem a „szolgáltatói oldal”-ra. Pedagógus és HR manager végzettségem van.


Elsődleges szakmai területek


2004 decembere óta dolgozom a Human Matrix-nál, elsősorban nagyvállalatok megüresedett, illetve új pozícióinak betöltése volt a feladatom a kezdetekben.
Ez a típusú munka a bizalomra épül mind a munkavállaló, mind a partnervállalat részéről, így meghatározóak a személyes kapcsolatok.
Rengeteg személyes és telefonos interjú után úgy érzem, akkor lehet sikeres egy közvetítői folyamat, ha a pályázókat minél jobban megismerem és nem csak a szakmai ismeretek, tapasztalatok alapján, hanem személyiségének illetve egyéni élethelyzetének legmegfelelőbb vállalatot, pozíciót ajánlom. Ennek feltétele természetesen a partnervállalat szervezetének, munkatársainak, kultúrájának minél mélyebb ismerete.
Az tölt el elégedettséggel, ha az, aki hozzám fordul, megtalálja a helyét, a számítását az új munkakörben és a munkáltatója is elégedett.