Tóth Ildikó

HR területen 2005 óta dolgozom, ebből irodavezetőként építőipari szektorban 4 éves tapasztalattal rendelkezem, munkaerő közvetítési területen 5 éves gyakorlatom van. Szakirányú végzettségemet az NYME-n szereztem Győrben emberi erőforrás tanácsadó szakon.
 
Elsődleges szakmai területek:
2010 januárjában kezdtem el a Human Matrix Kft-nél dolgozni, először béren kívüli juttatások területén, majd bekapcsolódtam a munkaerő-közvetítési feladatokba is, valamint a cég kisebb-nagyobb pályázatainak benyújtásában is közreműködöm és képviselem társaságunkat hivatalos rendezvényeken.
Mind a munkaerő-közvetítés, mind a béren kívüli juttatások területe igen izgalmas, kihívásokkal teli feladat, ahol naponta ismerhetek meg új embereket. Mindkét szakmai területen nagyon fontosak a megfelelő, friss információk és meghatározóak a kialakított személyes kapcsolatok.
Közvetítői munkám során igyekszem mindenkivel olyan személyes kapcsolatot kialakítani, hogyha az elkövetkezendő időszakban valakinek az élethelyzete úgy alakul, bizalommal tudjon ismét hozzám fordulni a megfelelő pozíció megtalálásában. Az elmúlt időszak igazolta ezt számomra, több régi „ügyféltől” kapok ajánlásokat és keresnek meg ismételten, ha szeretnének munkahelyet váltani.

Fontos számomra, hogy partnereinkhez olyan jelölteket közvetítsek és fordítva is olyan munkavállalónak ajánljam partnereinket, hogy mindkét fél megtalálja a számára legoptimálisabb választást. Véleményem szerint kiemelt figyelmet szükséges fordítani mind a munkavállalói keresések során az egyéni igényekre, mind a partnerek részéről felmerült speciális kérésekre. Abban igyekszem jónak lenni, hogy megpróbálok mindkét félnek megfelelni.

És, hogy tényleg ki is vagyok én? Viszonylag sokat beszélek (szinte állandóan), fontos számomra a folyamatos kommunikáció. Nagyon szeretek vezetni, ezért nem jelent számomra problémát, ha egy partnerhez messze kell utazni (Magyarországon nincs messze, csak Szombathelyről nehéz elérni az első autópályát). Szabadidőmben szívesen sportolok, olvasok és fűzök gyöngyöt (a varrással most ismerkedem – gépem már van).