Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Szolgáltatások

Életmód- és üzleti tanácsadás (coaching)
Sokunk számára ismerős az érzés, amikor megrekedünk akár magánéletünk, akár munkahelyi létünk egy, vagy esetenként több területén.

Gyakran szembesülünk problémákkal, amiknél nem találjuk meg a megoldást, vagy azt érezzük, hogy kimerült az eszköztárunk, és szükségünk lenne segítségre.

A napi otthoni és munkahelyi  problémák, csalódások, és a sokszor erőnket meghaladó feladatok  ismeretében  előfordulhat, hogy úgy érezzük  kicsúszik a talaj a lábunk alól, és sem mi magunk, sem a családunk vagy a barátaink nem tudnak segíteni.  Ilyen helyzetekben egyáltalán nem szégyen, ha egy külső tanácsadóhoz fordulunk

Az életmód- és üzleti tanácsadás (coaching) más mint a pszichológiai segítség. Itt egy olyan  mentori támogatásban részesülünk, amely segít nekünk pontosan beazonosítani a problémánkat,  segít felismerni és elérni a kitűzött céljainkat és fejleszteni a személyiségünket

Mikor lehet szükségünk külső segítségre?
 • Ha úgy érezzük, hogy a mindennapi stressz miatt nem tudunk egyről a kettőre jutni,
 • Magánéletünkben és a munkánk során előforduló tipikus csapdahelyzetek esetén,
 • A motiváció csökkenésekor,
 • A kiégés elkerülése érdekében,
 • Fontos döntések meghozatalakor

És persze bármilyen olyan helyzetben, amikor szükségét érezzük a külső támogatásnak.

A coach- partner leginkább olyan az egyéniségünk, életvitelünk, belső egyensúlyunk  számára, mint a személyi edző a fizikumunk támogatásában….

Keressen bennünket !

Human Matrix Személyzeti Tanácsadó Kft    Tel: 06 94 509 798

info@humanmatrix.hu

Katona Izabella  Coach   Mobil:+3630 9572 822

katona.izabella@humanmatrix.hu

 
Vállalatok teljeskörű HR támogatása
 • Időszakos kapacitáshiány esetén
 • Új HR projektek bevezetése esetén
 • Minden olyan háttértevékenység ellátásában, mely növeli a HR szervezet teljesítményét, hatékonyságát.
Munkaerő közvetítés, kiválasztás
 • A vevői igényeket figyelembe véve a munkaköri követelményekre specifikáltan történik
 • A direkt megkeresésekkel párhuzamosan nagyon sok jelentkezést kapunk ajánlás útján, hirdetéseink folyamatosak, adatbázisunk közel 10.000 önéletrajzot tartalmaz.
 • Kiválasztási módszereink közé tartozik az interjú, a pszichológiai jellemzés, és igény szerint az Assesment Center módszerét is alkalmazzuk.
Munkaerő-kölcsönzés
Közreműködünk időszakosan vagy folyamatosan jelentkező kvalifikált vagy speciális humánerőforrás igény biztosításában a megbízónál jelentkező tevékenységek maradéktalan ellátásához.
 
Bérszámfejtés, teljeskörű TB ügyintézés
 • Munkatársaink ezen a területen széleskörű, multinacionális vállalatoknál szerzett munkaügyi, munkajogi, bérszámfejtő és TB kifizetőhelyi tapasztalattal rendelkeznek
 • Az egyik legmodernebb bérszámfejtő programmal dolgozunk, mely a partnereinknél jelentkező specifikációkat, eltérő munkarendeket is megfelelően tartja nyilván és kezeli.
Human controlling
Mielőtt bármilyen - a humánerőforrást érintő - döntést hoz, tanácsadóink segítenek adatokkal, tényekkel, számokkal kimutatni a döntés rövid-, közép-, és hosszútávú költségeit, eredményeit, valamint a végrehajtásból származó megtakarítási lehetőségeket.
 
Cafeteria rendszer
 • Segítünk a munkáltatók és a munkavállalók érdekeit maximálisan figyelembe vevő, költséghatékony, béren kívüli juttatási rendszer kialakításában. Számos előnye közül kiemelendő: kisebb adóterhek, nagyobb szabadság és rugalmasság.
 • Vállaljuk a cafeteria rendszerek
 • előkészítését;
 • bevezetését;
 • működtetését;
 • fejlesztését;
 • valamint tanácsadást.

www.instantcafeteria.hu
 
Keep Your Staff
"A jó mancsaft már félszavakból is megérti a kapitányt, az igazán jó pedig gondolatolvasó."

A jó legénység kialakítása akár évekig is eltarthat. Egy-egy meghatározó személy, munkatárs távozásával nem csak a befektetett erőforrásokat veszítjük el, hanem tapasztalatokat, képességeket és készségeket, és a belőlük fakadó jövőbeni lehetőségeket is.

Humán szakemberként, ha van lehetőségünk arra, hogy tegyünk valamit a megtartásuk érdekében, miért ne tennénk? Ez az „ERM”…(Employee Retention Management)
 
A KeepYourStaff© megoldást tud adni arra,hogy
 •  a megfelelő időben,
 •  akár csoportra, vagy egy-egy személyre vonatkozóan,
 •  célzottan és hatékonyan
felismerjük a munkatársak viszonyrendszereiben bekövetkező változásokat, és hatékonyan tudjuk azokat orvosolni.
 
A KeepYourStaff© rendszer segít megtartani a számunkra fontos munkatársakat!
KeepYourStaff© Informatikai alkalmazásunk a tradicionális eszközök korszerű használatát biztosítja.

www.kys.hu

 
Külföldi munkavállalókkal kapcsolatos ügyintézés
Partnereink megbízásából vállaljuk a cégekhez érkező külföldi dolgozók munkavállalási, tartózkodási engedélyének intézését, lakcím-, TB-, stb. kártyájának beszerzését. Ezzel a HR osztályok sok időt, energiát takaríthatnak meg.
 
Tréningek szervezése, lebonyolítása
 • Minden szervezet életében szükség van folyamatos megújulásra és a képességek rendszeres fejlesztésére. Ezekre különböző tréningek jelenthetnek megoldást.
 • Saját munkatársaink és partnereink segítségével csapatépítő és szakmai, készségfejlesztő, attitűdformáló tréningeket egyaránt kínálunk, melyeket ügyfeleinkkel együttműködve, speciális igényeknek megfelelően tervezünk meg és bonyolítunk le.
Szervezetfejlesztés
Munkapszichológia
 • Igény esetén munkapszichológiai vizsgálatokkal és tanácsadással segítjük a hatékonyabb kiválasztási, csapatépítési és karrierfejlesztési folyamatokat.
Internetes álláshirdetési lehetőség
Jól képzett, idegennyelv-tudással rendelkező pályázók rendszeresen látogatják honlapunkat, ezért érdemes weboldalunkon hirdetni.

Ennek előnyei:
 • költségtakarékos;
 • bármikor változtatható, rugalmas;
 • egyszerű használat, non-stop elérhetőség.
Üzleti kommunikáció, vállalati külső és belső kommunikáció
Napjainkban egyre több vállalat dönt úgy, hogy kizárólag PR feladatok lebonyolítására nem vesz fel szakembert. Egy-egy sajtótájékoztató lebonyolítását, cikk megírását, vagy egyéb kommunikációs tevékenységét külső partnercégre bízza. Jól kiépített kapcsolatainkon keresztül nagy hatékonysággal tudjuk a megbízó szándékait, üzeneteit közvetíteni.
 
Munkavállalói tanácsadás
A jelöltek adatbázisa számunkra csak eszköz. Nem elsődleges cél, hogy pályázóinkat mindenáron eladjuk, sokkal inkább az, hogy tudásukat, képességeiket, motiváltságukat megismerve a legjobb munkahelyet találjuk meg számukra. Segítsük őket az álláskereséshez szükséges kompetenciák elsajátításában, felmerülő kérdéseik megválaszolásában. Munkánk akkor teljes, ha partnereinken kívül azoknak is teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, akik bízva bennünk úgy döntenek, hogy irodánk segítségével szeretnék megtalálni munkahelyüket.
 
Outplacement
A támogató elbocsátás elsődleges célja a csoportos, vagy egyéni azonnali elhelyezés. A sikeres elhelyezkedés/munkahely keresés folyamatát tanácsadással, a tapasztalatok, képességek felmérésével segítjük.
 
Benchmark készítése
Megbízóink kérésére vállaljuk benchmark készítését. Tapasztalataink, napi munkánk során és saját felmérésekből szerzett információk alapján készítjük el összehasonlító elemzésünket, ezzel járulva hozzá partnerünk HR folyamatának hatékonyabbá tételéhez.
 
Lovas tréningek szervezése
A ló-
Önteltség nélküli nemes jellem;
Irigység nélküli barát;
hiúság nélküli szépség.
Szolgálatra kész, mégsem szolga.”
 /Ronald Duncan/


A lovas tréning egyik különlegessége, hogy nem szerepjáték, és nem lehet „rákészülni”. Valami megtörténik akkor és ott. Bármilyen viselkedésre, gesztusra interakcióra azonnali visszajelzés érkezik. A mód viszont, ahogy az ember a lovakkal bánik, sok játékteret enged. Nem biztos, hogy csak az egyértelműen domináns viselkedés lehet eredményes. Több fajta stílus is hatékony lehet. A különböző lovas gyakorlatok által a résztvevők jobban megérthetik és átláthatják a csapatokra jellemző folyamatokat, feltárhatják a problémákat, megoldást kereshetnek rá. A siker érdekében gyakran alapvetően meg kell változtatni az eredeti elképzelést, vagy akár viselkedést.

Stratégiai területek, ahol elsődlegesen ajánlani tudjuk a ló mediálta tréninget:
 • Csapatépítés
 • Proaktivitás
 • Együttműködésfejlesztés
 • Konfliktuskezelés, kommunikáció
 • Személyiségfejlesztés
 • Vezetőfejlesztés
 • Rekreáció


Minőségpolitikánk

A Human Matrix Személyzeti Tanácsadó Kft. arra törekszik, hogy szakmai tapasztalatával, szervezettségével, kiváló minőségű szolgáltatásaival, szakmai tanácsadással a vevők és ügyfelek elvárásainak maximálisan megfeleljen. Egyenletes, megbízható minőségű szolgáltatásaival elnyerje és megerősítse megbízói bizalmát, mindezzel tovább javítva jó hírét és piaci pozícióját bel- és külföldön egyaránt.

A tevékenységünk minőségét meghatározó alapelveink:
 • Szolgáltatásaink tervezése és elvégzése a vevők elvárásainak figyelembevételével és a lehető legjobb minőségben
 • Széles körű szakmai érdeklődés, felkészültség és gyakorlat
 • Nyitottság a korszerű módszerek alkalmazására
 • A vevők döntéseinek segítése szakmai tanácsadással
 • Udvarias és türelmes ügyintézés
 • Ügyfelek (munkavállaló, álláskereső) elégedettségének elérése
 • Pontos adminisztráció
 • Egyenletes jó minőségű teljesítés
 • Folyamatos fejlődés szolgáltatásunk minden területén


Minden munkatársunk alapvető feladata és kötelezettsége a fenti alapelveknek megfelelő munkavégzés. Minőségpolitikánkat rendszeres időközönként átvizsgáljuk, értékeljük az alkalmasság szempontjából, törekedve arra, hogy aktualitását ne veszítse el, és megfeleljen céljainknak. A célok elérése érdekében a társaság vezetősége nélkülözhetetlennek tartotta az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer kiépítését, bevezetését és működtetését

Tanúsítvány