Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon!

Az elmúlt években megélt változások, szolgáltatásaink bővülése életre hívta bennünk az igényt egy külső megújulásra is. Bízunk abban, hogy új külsőnk tartalmában is megfelelő módon segíti partnereinket és ügyfeleinket.
A Human Matrix Kft magyar tulajdonú vállalkozás. 2001 óta stabil, megbízható szereplő a munkaerő-piaci szolgáltatások terén.
A megalakulás óta eltelt időszakban a humánerőforrás területét  támogató munkáink számával egyenes arányban nőtt munkatársaink száma is így biztosítva az egyre speciálisabb, és sokrétűbb tudást, képzettséget igénylő szolgáltatások megjelenését, és azok magas minőségű végrehajtását. 2008-ban bevezettük az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszert.
Azért, hogy, ne csupán partnereink érezzék azt, hogy minden körülmények között magas színvonalú és értékes szolgáltatást nyújtunk, hanem kollégáink „házon belül” is megélhessék, hogy a humánerőforrás a motorja minden fejlődésnek, igyekszünk kellemessé, kényelmessé, rugalmassá és biztonságossá tenni a munkahelyünket. 2008-ban megkaptuk a megtisztelő Szívbarát, 2012-ben pedig a Családbarát Munkahely címet.

2013 óta már nem csupán a vállalatok, hanem a magánszféra felé is nyitottunk COACHING szolgáltatásunkkal .

Az életmód- és üzleti tanácsadás (coaching) más mint a pszichológiai segítség. Itt egy olyan  mentori támogatásban részesülnek ügyfeleink amely segít  pontosan beazonosítani a problémákat,  segít felismerni és elérni a kitűzött célokat és fejleszteni a személyiséget.


Szolgáltatásaink:

  • Munkaerő közvetítés/kölcsönzés
  • Coaching
  • Bérszámfejtés, TB ügyintézés
  • Cafeteria rendszerek bevezetése, üzemeltetése (Instant Cafeteria Kft.)
  • Tréningek – Képzések  (Lovas Tréning)
  • Szervezetfejlesztés
  • Munkaerő piaci felmérések készítése (Benchmark)

Szolgáltatásaink részletes leírása...

Elérhetőségeink

Bérszámfejtés, TB ügyintézés:

06/94/501-676

berszamfejtes@humanmatrix.hu

Munkaerő-közvetítés, Benchmark:

06/30/3279-140 - Beke Kinga

info@humanmatrix.hu

Tréning, AC:

06/30/9572-822 - Katona Izabella

info@humanmatrix.hu

Számlákkal kapcsolatos ügyintézés:

06/30/5288-888 - Török Eszter

info@humanmatrix.hu